Σελίδες

My lovely followers

Wednesday, May 14, 2014

Beauty UK products from Dome.gr! Review & swatches


Καλησπέρα αγαπημένες! Σήμερα θα σας δείξω κάποια προϊόντα που είχα λάβει για δοκιμή πριν από λίγο καιρό από το ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα Dome.gr . To Dome.gr είναι ο ελληνικός αντιπρόσωπος για τα προϊόντα Beauty UK που στο παρελθόν είχα δοκιμάσει κάποια κραγιόν τους για τα οποία σας είχα μιλήσει εδώ και μου άρεσαν πάρα πολύ οπότε χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα της εταιρείας!


Τα προϊόντα που έλαβα ήταν ακόμη ένα κραγιόν, στην απόχρωση Naughty που είναι ένα πανέμορφο κόκκινο-πορτοκαλί, ιδανικό για άνοιξη-καλοκαίρι, ένα "ψημένο" ρουζ που χρησιμοποιώ σαν προϊόν λάμψης, ένα έντονο φούξια ματ ρουζ και ένα μολύβι φρυδιών. Ας τα δούμε ένα ένα!

Beauty UK Lipstick-08 Naughty*



Νομίζω πως οι εικόνες μιλούν μόνες τους... Η χρωματική απόδοση είναι εκπληκτική, το χρώμα απλώνεται με τεράστια ευκολία σαν όνειρο χωρίς να αφήνει patches ή να μαζεύει στις λεπτές γραμμές και η διάρκεια είναι πάρα πολύ ικανοποιητική. Bonus της συσκευασίας το γεγονός ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να ξέρεις ποιά απόχρωση ποιάνεις καθώς φαίνεται τόσο το χρώμα όσο και η ονομασία του κραγιόν. Δεν θα επεκταθώ άλλο καθώς έχω κάνει πλήρες review για τα κραγιόν της Beauty UK εδώ. Η τιμή τους είναι 5 ευρώ στο Dome.gr, πολύ καλή τιμή για την ποιότητα τους και σίγουρα τα συστήνω!

Beauty UK Simply Define eyebrow pencil -ash brown*


Πολύ καλό μολύβι φρυδιών, καλή χρωματική απόδοση, καλή εφαρμογή, καλή διάρκεια, δεν ήθελα κάτι παραπάνω! Η απόχρωση του είναι αρκετά πιο ανοιχτή από το χρώμα των φρυδιών μου και το φοράω περισσότερο πρωινά-απογεύματα που θέλω ναι μεν πιο γεμάτα φρύδια αλλά χωρίς να είναι πολύ έντονα.. Η τιμή του είναι 3 ευρώ μόνο και θα το ξαναπάρω σίγουρα! Πιο κάτω θα βρείτε φωτογραφία που το φοράω για να δείτε πως δείχνει! :)

Beauty UK Baked blush - 3 halo*


Aπλά και συνοπτικά το αγαπώ! Η σειρά με τα κουτάκια αυτά της Beauty UK είναι ουσιαστικά "ψημένα" ρουζάκια με έντονη λάμψη αλλά εγώ επέλεξα επίτηδες την συγκεκριμένη απόχρωση που δεν θυμίζει ρουζ και την χρησιμοποιώ σαν highlighter! Πιο πολυχρηστικό προϊόν δεν γίνεται! Το βάζω για λάμψη στα σημεία που θέλω και πολύ συχνά το χρησιμοποιώ και σαν σκιά σε όλο το βλέφαρο, βρίσκω το χρώμα υπέροχο και δίνει απίστευτη ζωντάνια στο βλέμα αλλά και στο πρόσωπο γενικότερα! Έχει ροζ-καφέ λάμψεις και χρειάζεστε πραγματικά ελάχιστη ποσότητα καθώς η χρωματική απόδοση είναι εντονότατη.. Η διάρκεια επίσης πολύ καλή.. Τρίβεται ελάχιστα, πολύ λιγότερο από άλλα baked προϊόντα που έχω δει.. Τέλος έρχεται σε μια υπέροχη χαρτονένια συσκευασία με μεγάλο καθρέπτη μέσα και αρκετούτσικη ποσότητα 4,4 γραμμάρια και είναι και αυτό προσιτότατο στα 5μιση ευρώ. Θέλω να δοκιμάσω και το ροζ ή το ροδακινί! Πολυαγαπημένο προϊόν, το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Beauty UK Blusher- 1 think pink*


Για το τέλος σας άφησα ένα πολύ όμορφο ροζ έντονο-φούξια ματ ρουζάκι. Έχει καλή χρωματική απόδοση αλλά "χάνει" πολύ όταν το απλώνετε στο δέρμα, που σημαίνει  ότι δεν κινδυνέυετε να γίνετε κλόουν ακόμα και να σας πέσει λίγη παραπάνω ποσότητα, απ'την άλλη όμως η υφή του δεν με ξετρέλανε.. απαλή ναι μεν αλλά τρίβεται αρκετά, δεν ξέρω αν μπορείτε να το διακρίνετε στην από πάνω φωτογραφία... Είναι συμπαθητικό για την τιμή του (5 ευρώ) και περιέχει τέραστια ποσότητα 11,8 γραμμάρια αλλά σίγουρα με τα ίδια χρήματα έχω δοκιμάσει καλύτερα ρουζ. Δεν μπορώ να πω πως με απογοήτευσε, αλλά σίγουρα μου άρεσε λιγότερο απ'όλα τα προϊόντα που δοκίμασα.


Eδώ βλέπετε την χρωματική απόδοση που είναι σε όλα πολύ καλή (λίγο το ροζ ρουζάκι μας τα χαλάει μόνο)

Και εδώ βλέπετε εμένα την ψωνάρα να τα φοράω όλα (το baked blush το έχω χρησιμοποιήσει και σαν σκιά σε όλο το βλέφαρο)

Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τα προϊόντα της εταιρείας, τα τρία από τα τέσσερα θα τα ξαναέπαιρνα και θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και άλλα.

Πως σας φάνηκαν? Έχετε δοκιμάσει τίποτα από αυτή την εταιρεία? Θα δοκιμάζατε?
Φιλιά!
xx

4 comments:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα αλλά τα 3 πρώτα φαίνονται ΄τόσο ωραία!!
    Πόσο τέλειο το κραγιόν και το ρουζομπρονζερ??
    Επίσης,το μολυβάκι,δεν κάνει μεγάλη αντίθεση!Είναι μια χαρά!!

    ReplyDelete
  2. Εμένα πάντως με έπεισες για το baked blush!!! Σίγουρα μια από τις επόμενες αγορές μου!! Εάν έχεις χρόνο επισκέψου το μπλογκ μου georgiastips2.blogspot.com ευχαριστώωω

    ReplyDelete
  3. your blog is amazing! i’m impressed by your design & photos!
    and you outfits deserve separate attention!
    everything is magnificent! would you like to follow each other?

    will be happy to see you in my blog!
    www.dianacloudlet.com

    Diana Cloudlet

    ReplyDelete
  4. Πολύ ωραία όλα! Ευτυχώς να σου πω που χάνει και λίγο το ρουζάκι γιατί το χρώμα του φαίνεται πολύ έντονο! Το baked blush εννοείται πως θέλω να το δοκιμάσω...Και είναι πολύ ωραίο και σαν σκιά!

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx